19470
13:03 11.022019

Визначили чемпіона та призерів чемпіонату Закарпаття з хокею

Спорт 4957

9–10 лютого на ужгородській ковзанці «Ice Land» відбулися вирішальні матчі чемпіонату області з хокею сезону 2018/19.

 

У головному поєдинку змагань минулорічний чемпіон – «Ужгородські вовки» – зійшовся з «Шахтарськими барсами», а в грі за третє місце «Спартак» протистояв «Синевиру». За регламентом змагань, тріумфатором стає команда, котра перемагає у двох матчах.

Гра за третє місце. «Синевир» – «Спартак»

«Синевир», котрий несподівано поступився в півфіналі, був фаворитом поєдинку за третє місце. У першому матчі «синевирці» зі стартових хвилин заволоділи ініціативою й домінували на льоду. Команда надійно грала в захисті та ефективно в нападі. З часом їхня перевага в рахунку тільки збільшувалася, а на момент фінального свистка сягала 7 закинутих шайб (7:0). Наступного дня «спартаківці» змогли нав’язати своєму супернику серйозну конкуренцію, однак досягти позитивного результату їм не вдалося. «Синевир» знову здобув перемогу. Цього разу з рахунком 4:3. Таким чином, він став бронзовим призером VII чемпіонату Закарпаття з хокею.

Фінальна гра. «Ужгородські вовки» – «Шахтарські барси»

«Ужгородські вовки» невдало розпочали сезон і показували невтішні результати, однак згодом набрали необхідних кондицій і почали демонструвати якісний хокей, який приносив бажаний результат.

«Вовки» переважали свого опонента за багатьма показниками, тож здобули черговий чемпіонський титул. У першій зустрічі цих команд «Шахтарські барси» спромоглися провести дві результативні атаки, на що суперник відповів 8 точними кидками. Переконлива перемога «Ужгородських вовків» з рахунком 8:2 додавала їм упевненості перед повторним протистоянням. Наступного дня чинні чемпіони області провели ще один хороший поєдинок і без особливих зусиль здобули переконливу вікторію (5:1). Фінальний свисток сповістив про тріумф «вовків» у чемпіонаті області.

За підсумками сезону 2018/19 чемпіонське звання вибороли «Ужгородські вовки». Срібними призерами стали «Шахтарські барси», а бронзовими – «Синевир». «Спартак» і цього року залишився без медалей.

На цьому хокейні баталії на Срібній Землі не завершується. Попереду в нас захопливий міжнародний турнір. Нагадаємо, що минулоріч на подібних стартах тріумфувала збірна області – «Закарпатські ведмеді».

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах