ko.net.ua

Екс-гравець львівських «Карпат» перейшов у «Минай»

Новачком ФК «Минай» став відомий за виступами у львівських «Карпатах» лівий півзахисник Вадим Страшкевич. Цього тижня він уклав контракт із нашим клубом.

24-річний Вадим Страшкевич – вихованець сусідньої для Закарпаття Львівської області. Навчався у Львівському училищі фізичної культури. З літа 2011 року — у структурі львівських «Карпат», проте перші два сезони виступав виключно в молодіжній першості. За основну команду дебютував 2 серпня 2013 року в гостьовому матчі проти «Іллічівця».

За львівські «Карпати», де й став відомий на всю футбольну Україну, в Прем’єр-Лізі провів 35 ігор, у яких забив 4 голи. Узимку 2016/17 залишив «Карпати», після чого пограв за рівненський «Верес», «Полтаву» та луцьку «Волинь». Має досвід й виступів за збірну України U-17 та U-20. Останнім клубом Страшкевича, з липня 2018-го, була команда з ІІ дивізіону Польщі «Ресовія» Жешув. Проте, як зізнався сам Вадим, він вирішив розірвати угоду із клубом цієї зими, адже не мав там достатньо ігрової практики. Коли повернувся в Україну, вирішив прийняти пропозицію «Минаю».

«Мені була приємна увага клубу, тому з радістю приєднався до нього, – розповів новачок «Минаю». – Впевнений, що зможу допомогти команді підвищитися у класі. Думаю, будемо разом прогресувати і здобудемо результат. Мені подобається як розвивається клуб – він рухається у правильному напрямку».

Вадим згідний грати на будь-якій позиції. «Мені імпонує гра команди, – зазначив В. Страшкевич. – Вона мені навіть нагадує «Карпати» часів Ігора Йовічевіча, коли я грав у Львові. Футболісти «Минаю» технічні та сильні, тому думаю, результат буде», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».