19575
10:50 14.022019

Сьогодні «Минай» проведе перший поєдинок на турнірі в Івано-Франківську

Спорт 2268

14 лютого в ФК «Минай» починається друга половина тренувальних зборів. Команда візьме участь у «Кубку міського голови Івано-Франківська» – товариському турнірі, де гратимуть 8 колективів із Західної України.

 

«Минай» стартує у ньому саме на День святого Валентина. Після гри «Калуша» із юнаками «Прикарпаття» та офіційного урочистого відкриття турніру, о 15.45 на стадіоні «Хет-трик» «минайці» вийдуть грати з командою «Агронива» (село Заводське, Чортківський р-н, Тернопільська обл.). Хоч турнір і товариський та головна мета його виключно у підготовці до сезону та перегляду новачків, «минайці» прагнутимуть у цьому матчі здобути тільки позитивний результат.

У першу чергу він потрібен для покращення емоційного стану. Все-таки, у цьому році «минайці» ще не вигравали. По-друге, три очки в матчі вимагає сама система турніру. Далі у групі буде «Калуш» та U-19 «Прикарпаття», який все-таки грає у себе вдома, тому має додаткову перевагу. А набирати очки потрібно – для виходу в фінальний етап.

До того ж, рівень «Минаю» та команди з Тернопільщини доволі різний. ФК «Агронива» (Заводське) – представник чемпіонату Тернопільської області. Вони дебютант вищої ліги відповідної першості, в минулому сезоні ще називалися ФК «Заводське». Ребрендинг клубу очевидно пов’язаний зі сферою діяльності президента футбольного клубу Богдана Федорківа, який займається аграрним бізнесом.

Цього сезону команду очолив 33-річний Андрій Краснянський. Колектив зібрався тільки цього місяця – у Тернопільській області у них розпочалися перші збори, де вони робили акцент на фізику. Гра з «Минаєм» для них – перший серйозний іспит після підготовки, тому футболісти з Тернопільщини будуть прагнути проявити себе з найкращої сторони.

З іншої сторони, гра для «минайців» також буде нелегкою. Команда буде грати після довгого переїзду з Ужгорода, до того ж у складі нашого колективу чимало новачків і до оптимальної форми команди ще далеко. Тому матч обіцяє бути цікавим, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах