ko.net.ua

На Закарпатті провели святковий шашковий турнір

Напередодні Міжнародного дня жінок  шашкісти Ужгорода та Перечинського району провели святковий турнір. У такий спосіб спортсмени-чоловіки вшанували єдину і неповторну жінку, віддану улюбленій грі, Галину Віхніну, та щиро привітали її з днем жінок.

У змаганнях взяло участь 13 спортсменів, серед них – 7 кмс. Шашкісти грали за коловою системою у 12 турів та відповідним регламентом – 20 хв. на партію обом суперникам.

Ігрові поєдинки розгортались на початку турніру досить поволі, у спокійному руслі. Перші тури суперники робили багато нічиїх, однак лише на фінішній прямій розгорнулась справжня боротьба за перемогу. Інтригуючою була розв’язка турніру, де у вирішальних поєдинках зустрічались лідери. Серед них – кмс Михайло Кичера, кмс Іван Дьордяй та  кмс Михайло Рішко.

Набравши 11 очок з 12 можливих, заслужено переміг Михайло Кичера (с. Зарічево, Перечинський р-н). На один заліковий бал відстав Іван Дьордяй (м. Ужгород) і зайняв друге місце. Третю позицію посів ужгородець Михайло Рішко з результатом 9,5 очок.

Переможці були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Турнір пройшов коректно, на високому спортивному підйомі.