2002
10:16 13.072016

Представник Закарпаття виступатиме в аматорській лізі України з футболу?

Спорт 1222

скачанные файлы (2)В київському Будинку футболу Професійна футбольна ліга мала провести процедуру жеребкування календаря змагань ЧУ першої та другої ліг у сезоні 2016/17 та попередніх етапів Кубка України.

Конференція ПФЛ затвердила формат змагань наступного сезону, за яким у кожній із ліг братиме участь по 18 команд (в минулому сезоні у 2-й лізі виступали 14 клубів). Старт першого попереднього етапу Кубка України заплановано на 20 липня, чемпіонат почнеться – 24 липня. Ходили чутки, що в 18-ці команд другої ліги може бути представник від Закарпаття.

Однак ПФЛ так і не провела жеребкування календаря чемпіонату, а лише розіграш учасників попереднього етапу Кубка України. В той же час журналісти звернулися за коментарем до колишнього директора ФК «Говерла» Івана Шіца щодо майбутнього екс-учасника прем’єр-ліги.

Іван Тіберійович зауважив: «У професійному футболі «Говерла» не виступатиме. Буде створений новий клуб, який розпочне наступний сезон у чемпіонаті України серед аматорських команд, який стартує восени. Щодо його назви, то поки ще з нею не визначилися, можливо повернемося до колишнього бренду– ФК «Закарпаття»…»

Семен Михайлик, Закарпаття спортивне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах