ko.net.ua

Помічник тренера та захисник залишили «Минай»

Мова йде про Олексія Полянського та Максима Минайленка.

Цього тижня ФК «Минай» залишив помічник тренера команди Олексій Полянський. Спеціаліст, який відомий своїми виступами ще у якості футболіста у складі донецького «Шахтаря», маріупольського «Іллічівця» та ужгородської «Говерли», вирішив розірвати контракт із клубом за угодою сторін.

Олексій провів у команді більше року і за цей час у складі тренерського штабу зумів допомогти команді здобути лідерства у групі «А» Другої ліги, дійти до 1/8 Кубка України, до перемоги в Кубку Закарпаття та Зимової першості Закарпаття.

Залишив ФК «Минай» і захисник Максим Минайленко. 21-річний центрбек вирішив продовжити свою кар’єру в іншому клубі.

Максим Минайленко провів не один матч за «Минай» в чемпіонаті Закарпаття, Кубку області, Зимовій першості Закарпаття, чемпіонаті України серед аматорів, Другій лізі та Кубку України. Був він у основі і коли команда вигравала свій перший трофей – Кубок Закарпаття в 2017-му році. Також Максим ставав у складі команди чемпіоном Закарпаття та володарем Суперкубку Закарпаття.

За час, проведений у «Минаї», захисник встиг відзначитися 4-ма голами. Особливо запам’ятався вболівальникам клубу м’ячем, забитим 10 вересня 2017 року у ворота оржівському «Одеку», завдяки якому «Минай» здобув необхідні очки у грі з цим колективом, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».