20311
12:18 27.032019

Головний тренер ФК «Минай» Ігор Харьковщенко: «Матчі в Угорщині дали нам чимало корисної інформації»

Спорт 4281

У «минайців» підійшов до завершення черговий тренувальний збір. У селі Камяниця, що біля Ужгорода, команда працювала в режимі «два тренування» в день, а також їздила в Угорщину для проведення контрольних товариських ігор.

Нагадаємо, що 21 березня «Минай» переміг «Спартакус» у Ньїредьхазі, а 23-го – зіграв внічию у гостях з «Балмазуйварошем». За словами гравців, матчі в Угорщини були водночас хорошими і складними – суперники грали вдома та не хотіли поступатися.

Ось що про підготовку команди розповів головний тренер ФК «Минай» Ігор Харьковщенко: «Це були дуже хороші матчі для нас. Зіграли з угорськими клубами дуже непоганого рівня. Вони все гарно організували, гостино нас зустріли. Що стосується самих матчів, то ми отримали корисну інформацію. Зрештою, нарешті пограли на зелених полях, адже перед цим займалися на штучному газоні. А це для нас важливо. Що стосується ігор, то добре, що показали ще й результат.

Перша гра була жорсткуватою, суперник не хотів програвати, але суддя був хорошого рівня, тому припиняв грубощі на полі. Добре, що обійшлося без травм.

Завдяки цим іграм вдалося підтягнути форму, награти зв’язки. Звісно, до ідеальної форми ще трохи далеко, але думаю встигнемо її набрати. Зараз попрацюємо трохи у тактичному плані і тоді будемо готові виконувати свої задачі у Другій лізі», повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах