20557
12:09 11.042019

Дебютанти «Минаю»: «На домашню гру налаштовуємося дуже серйозно»

Спорт 2902

Суботня гра у Чернівцях стала не тільки першою офіційною грою «Минаю» цієї весни, а й стала дебютною для новачків клубу.

Зі стартових хвилин у футболці клубу на поле вийшли Артем Кулініч, Юрій Путраш, Вадим Страшкевич, після виходу на заміну дебютували також Артур Карноза та Олег Дмитренко. Для цих досвідчених гравців та клубу – це все-таки подія.

Ось що з приводу свого дебюту відповіли самі футболісти. Також ми їх запитали і про перший домашній поєдинок «Минаю», який відбудеться 13 квітня.

Артем Кулініч, голкіпер: «Гра була не простою для нас. На жаль, у нас не вийшло привезти додому 3 очки та залишитися на 1 місці у турнірній таблиці. Прикро, але думаю, що приводів для розчарувань не має бути. Команда рухається вперед та впевнений, що перемоги «Минаю» ще попереду.

Чи переживав? Не було часу на це, треба було виходити та грати. Як зіграв? Не беруся оцінювати, але якщо ворота зберіг на нуль, то думаю, що це нормально. Вже чекаю перший домашній матч і як на будь-який інший поєдинок ми налаштовані лише на перемогу!».

Юрій Путраш, півзахисник: «Я радий був зіграти перший матч за «Минай». Ми дуже довго готувалася до цієї гри і можливо трохи перегоріли, тому матч вийшов трохи скомканий і невдалий для нас. Ми хотіли перемогти, але вона не дуже клеїлася. На зборах ми грали з непоганими колективами і показували кращу гру, але в Чернівцях не показали якісного футболу. Як я зіграв? Невдало, як напевно і вся команда…

На домашню гру налаштовуємося дуже серйозно. Тому що хочемо реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Думаю на гру в суботу прийде багато моїх друзів, знайомих, родичів. Постараюся показати більш класну гру, якщо тренерський штаб довірить мені місце у основному складі».

Артур Карноза, півзахисник: «Не дуже вдалий дебют вдався. Наша команда не виграла, а ми маємо перемагати як вдома, так і на виїзді. Що ж, будемо виправляти ситуацію. Своїм дебютом незадоволений, я особливо нічого не показав. Сподіваюся, що скоро буде нагода виправитися.

Стосовно першого домашнього матчу? Ми повинні виходити та обігрувати всі команди. Маємо максимально атакувати, пресингувати, накаляти ситуацію. Така команда як ми, немає нікого відпускати як вдома, так і на виїзді. Взагалі нікого. Навіть якщо пропускаємо, то маємо забивати в 3-4 рази більше».

Зазначимо, що перша домашня гра «Минаю» після перерви відбудеться в суботу, 13 квітня, на стадіоні «Минай». Початок – о 15.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах