ko.net.ua

«Нічний забіг» під ужгородськими сакурами

Близько дві сотні учасників зібрав нічний забіг, що пройшов у суботу, 13 квітня, в Ужгороді у рамках вже традиційного фестивалю «Сакура-фест».

Цей спортивний захід було організовано Управлінням у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради за підтримки Закарпатського представництва Федерації бодібілдингу України, Федерації легкої атлетики Закарпатської області, Ужгородської дитячо-юнацької школи №1 та меценатів.

Маршрут ініціатори спортивного дійства обрали вже теж традиційний – «площа Театральна – вулиця Корзо– набережна Незалежності – міст Масарика – Київська набережна– площа Театральна».

Перед стартом забігу організатори привітали та нагородили спортсменку-фeхтувальницюАнaстасіюГoлич– вихованкуУжгородської ДЮCШ №1, якa вибoрола брoнзу на 52-их мiжнародних дитячих iграх у Єрyсалимі.

Після реєстрації всіх бажаючих взяти участь у забігу на площі Театральній відбулася розминка, яку провела Інна Орос – відома закарпатська спортсменка та персональний тренер мережі оздоровчих фітнес-центрів «ViperGym».

Для багатьох ця дистанція видалася легкою прогулянкою, а дехто дійсно старався і в кінцевому рахунку досяг фінішу. По завершенню забігу організатори привітали та відзначили переможців (1-3 місця), вручивши їм кубки та солодкі презенти, подарункові сертифікати на відвідування вище зазначеного фітнес-центру.

Окремо були відзначені дві номінації – «Наймолодший учасник забігу», яким став 1-річний Назар Марценишин, батьки якого отримали для маленького спортсмена сертифікат на 10 відвідувань мотузкового парку. та «Найстарший учасник забігу», яким став 59-річний Василь Шароді, – йому вручили сертифікат на 5 сеансів масажу. Крім цього обом спортсменам вручили пам’ятні сувеніри та смаколики.

Юрій КОПИНЕЦЬ, фото автора