ko.net.ua

Мукачівців запрошують стати учасниками спортивного заходу, присвяченого Дню захисника України

Восени, 13 жовтня, відбудеться наймасовіший біговий захід Закарпаття – Mukachevo Half Marathon 2019! Захід буде проводитися напередодні Дня захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляють організатори заходу на своїй сторінці у мережі фейсбук. https://www.facebook.com/mukachevo.hm/.  Зареєструватися можливо  за посиланням: https://runstyle.net/events/mukachevo-half-marathon-2019/ або тисність на кнопку “Реєстрація” безпосередньо фейсбук сторінці організаторів.  До 31 травня для тих, хто хоче брати участь в півмарафоні діятиме знижка при реєстрації.

Два роки тому Мукачево вперше організували півмарафон. Тоді на забіг зареєструвалися 264 учасників зі всієї України та із за кордону. Маршрут мукачівського півмарафону проходив в два кола історичною та рекреаційною частинами міста, аби учасники могли насолодитись мальовничими краєвидами, історичними пам’ятками та незабутньою природою, повідомила “Карпатського об’єктиву” Мукачівська міськрада.