20917
11:15 3.052019

Ігор Харьковщенко більше не тренер «Минаю»

Спорт 1783

Керівництво клубу вирішило прийняти його заяву про відставку та не продовжуватиме більше співпрацю з наставником.

Причиною такого рішення стали останні результати команди. У 5 поєдинках «Минай» набрав всього 4 очки, програли також у обох домашніх матчах. Через це команда опустилася з лідируючих позицій у групі «А» до 4 місця з відставанням від першого місця, яке дає пряму путівку до Першої ліги, до 5 очок.

Ігор Харьковщенко очолив ФК «Минай» в січні 2018-го року. За його керівництва команда виграла Зимову першість Закарпаття, Кубок Закарпаття, виграла підгрупу в чемпіонаті України серед аматорів, що дало змогу дійти до чвертьфіналу турніру.

Саме на чолі з І. Харьковщенком закарпатський клуб дебютував на професійному рівні. В 2018-му році «Минай» завдяки його роботі завершив першу половину Другої ліги на першому місці. Загалом, в цьому турнірі під керівництвом цього тренера команда здобула 10 перемог та 4 нічиї, ще 8 матчів програла. Також дійшли до 1/8 Кубку України, де їх вибило київське «Динамо».

Ігор Харьковщенко на цій посаді запам’ятався як прихильник атакуючої схеми гри – з великим контролем м’яча, швидкими флангами та виходом з оборони в атаку через короткий пас. У свій футбол команда грала навіть з клубами рівня київського «Динамо».

Весь колектив ФК «Минай» щиро дякує Ігорю Олександровичу за пророблену роботу в клубі та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі.

Хто буде готувати команду до поєдинку 5 травня на стадіоні «Минай» із «Калушем», дізнаємося найближчим часом, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах