20998
12:23 7.052019

ФК «Ужгород» на завершальних хвилинах втратив виїзну перемогу

Спорт 1574

У 19-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд єдиний представник Закарпаття у звітному турнірі – «Ужгород» – завітав до Галича, що на Івано-Франківщині, де зійшовся із місцевими «Карпатами». Поєдинок відбувся у неділю, 5 травня.

У першій 45-хвилинці обидва колективи мали реальні нагоди для взяття воріт, але витиснути з них максимум жодна з команд не змогла. На перерву футболісти пішли за рахунку 0:0.

Дебютного взяття довелося чекати 71 хвилину. Ужгородці заробили небезпечний штрафний, який взявся виконувати Пуканич. Адріан не прогадав і точним ударом відправив м’яч у сітку воріт. Господарі досить швидко відігралися: уже на 82-й хв. Андрій Драган ударом головою зрівняв рахунок.

Ужгородці налаштовувалися у цій грі на перемогу, тож продовжили йти вперед. За активні дії у нападі гості були нагородженні бажаним взяттям воріт. На 89-й хв. Сергій Машталір віддав на Пуканича, який майстерно обробив м’яч і завдав результативного удару (1:2).

Закарпатський ФК був близьким до виїзної перемоги, однак на п’ятій доданій хвилині господарям удалося встановити паритет (2:2). Забитим м’ячем відзначився Андрій Слободян.

Команда Мирослава Бабяка набирає 17 залікових балів і піднімається на шосту позицію турнірної таблиці, яку ділить із «Рочином». Наступний поєдинок «Ужгород» проведе 12 травня вдома проти «Тернопіль-ДЮСШ».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах