21640
11:00 31.052019

Троє футболістів «Минаю» потрапили до символічної збірної другого півріччя Групи «А» Другої ліги України

Спорт 1781

Sport Arena назвала символічну збірну другого півріччя Групи А Другої ліги України з футболу.

До 11-ки найкращих потрапили Василь Беца, Петро Стасюк та Артур Карноза.

Ось що про них пишуть:

Правий захисник – Василь Беца (ФК «Минай»)

9 матчів, 1 асист

Оборона закарпатців здорово додавала по ходу сезону, а Беца був одним із найбільш надійних її гравців. У грі на захист, в основному, діяв переконливо. Рідко коли давався заганятися суперникам. У грі на атаку – колективний, вдало підігравав товаришам на фланзі, нерідко своїми рейдами з подачами приводив до загострення й голів. Став співавтором, напевно, найважливішого голу сезону – це його подачу в Тернополі замкнув Нурієв, що принесло команді перше місце й пряму путівку в Першу лігу.

Лівий захисник – Петро Стасюк (ФК «Минай»)

10 матчів, 1 асист

Один із найстабільніших гравців «Минаю» – на фланзі грав так, що будь-який лівий вінгер, який опинявся над ним, міг творити вільно й без великої оглядки на редути. А сам Стасюк часто підключався до атак з подачами, відзначився однією гольовою передачею та кількома – початковими для результативних комбінацій. Міг зробити ще більше, адже, в принципі, володіє сильним ударом і часто ходить вперед.

Атакувальний півзахисник – Артур Карноза (ФК «Минай»)

8 матчів, 4 голи, 2 асисти

Свого часу цей гравець подавав великі надії, вигравав юнацький чемпіонат Європи та більшість кар’єри провів у Прем’єр-Лізі. Але травми завадили Карнозі розкритися по повній – і коли його запросили в «Минай», якраз із цим були пов’язані основні турботи. В іншому ж хавбек в порядку: передовсім, допоміг команді шаленими ударами зі штрафних. Видав кілька розкішних результативних передач – як асистів, так і т.зв. «передасистів», коли його паси виводили на оперативний простріл гравців, які могли розігрувати до вірного.

Загалом символічна збірна другого півріччя Групи «А» Другої ліги України виглядає наступним чином:

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах