21703
14:34 4.062019

ФК «Ужгород» фінішував шостим в аматорському чемпіонаті України

Спорт 1639

У завершальному турі команда з обласного центру Закарпаття приймала претендента на нагороди – коломийське «Покуття». Матч відбувся 2 червня.

Футбольний двобій вийшов результативним та інтригуючим, а переможець визначився на доданих арбітром хвилинах.

Уже в дебюті зустрічі господарі поля заробили право на 11-метровий удар. Виконувати вирок арбітра взявся Машталір. Сергій точним ударом вивів свою команду вперед. Однак втримати переможний рахунок ужгородцям не вдалося. Колектив з Івано-Франківщини невдовзі зумів відігратися (на 17-й хв. забитим м’ячем відзначився Андрій Топчевський).

Другий тайм розпочався для закарпатської команди не найкращим чином: на 58-й хв. Станіслав Котьо зрізав м’яч у власні ворота і «Покуття» повело в рахунку – 1:2. Ужгородці помчали відіграватися і на 78-й хв. досягли свого (Машталір оформив дубль) – 2:2.

Розв’язка матчу припала на 90+ хв. За кілька миттєвостей до фінального свистка гості заробили право на пенальті. З «позначки» точно пробив Ігор Кушецький. Мінімальна перемога 2:3 дозволила «Покуттю» фінішувати на другій сходинці групи 1, а от ужгородці завершили сезон на шостій позиції.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах