ko.net.ua

«Минай» на своєму полі протистояв «Агробізнесу»

Закарпатський колектив мінімально поступився у своєму першому домашньому товариському поєдинку в цьому сезоні. У грі з майбутнім суперником по Першій лізі «Агробізнесом» з Волочиська закарпатці програли 2:3. «Минай» продемонстрував цікаву гру, але суперник краще скористався своїми можливостями в атаці.

У цій грі тренерський штаб Василя Кобіна вирішив зіграти за цікавою схемою – в три захисника та два крайніх фулбека, які відповідали за всю бровку. В нападі все звично – два атакуючих та один чистий нападник.

І з такою розстановкою команда демонструвала цікаву гру: «минайці» частіше контролювали м’яч, швидко доставляли його до штрафної, ось тільки у ворота м’яч все ніяк не хотів залітати. У перші двадцять хвилин хороші моменти виникли у Гегедоша та Пиняшка, але їх ударам не вистачало точності. Натомість на 17-ій суперник провів зразкову контратаку, яку завершив на 17-ій хвилині Сікорський – 0:1.

До речі, підопічні Маркевича (не той що Мирон, а його сина Остапа) добре грають не лише на контратаці, а й при стандартах – і це вони довели на 34-ій хвилині, коли завдяки грі на другому поверсі скористалися розіграшом кутового – 0:2.

Створювали небезпеку при стандартах і «минайці». Зокрема, після кутового хороший мав момент Гегедош, але не попав. Мали, щонайменше, і дві можливості зі штрафних, назначених поруч чужих воріт, але ні Гегедош, ні Маїк не забили. Єдиним, хто зумів використати момент у першому таймі був Пиняшко. Василь відзначався активністю протягом всього першого тайму і був нагороджений голом. Він скористався асистом Стасюка у штрафну зону, у два дотики обробив м’яч і точно пробив у дальній кут – 1:2.

У Пиняшка були моменти і у другому таймі. Найвірогідніший – на 56-ій хвилині: знову в господарів з’явилася хороша нагода завдяки призначеному штрафному неподалік воріт. Гегедош пробив «на виконання» і потрапив у стійку, а Пиняшку не вистачило трохи, щоб зіграти на добиванні.

Були в «Минаю» й інші моменти. Команда контролювала м’яч, диктувала темп, але в атаці чогось не вистачало. Натомість «Агробізнес» уміло користувався контратаками. І одну з них ще раз зразково провів на 87-ій хвилині – відзначився Семенець.

Закарпатці, до їх честі, боролися до останнього, проте змогли відіграти лише один м’яч. Карноза, який вийшов у другому таймі, заробив одинадцятиметровий і сам же його реалізував. Підсумковий рахунок гри – 2:3.

«Минайці» програли у цьому товариському поєдинку, але мабуть цей матч стане додатковою мотивацією на вже офіційну гру з «Агробізнесом», яка відбудеться на цьому стадіоні 14 вересня. Тоді можна буде взяти реванш.

Цей поєдинок дав чимало інформації для тренерського штабу перед стартом офіційного сезону. Попереду – тренування та ще два товариських поєдинки, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».