22600
14:17 7.082019

Для футболіста «Минаю» гра проти одеського «Чорноморця» буде принциповою

Спорт 1706

Матч «Минаю» з «Чорноморцем», який відбудеться в суботу 10 серпня, буде надзвичайно особливим та принциповим для одного із гравців нашої команди. Мова йде про півзахисника Максима Гавриленка. Він не просто народився в самій Одесі, а й є вихованцем «Чорноморця».

Саме в Академії одеської команди, а правильніше звучить як СДЮШОР «Чорноморець», з 2004 року Максим зростав та відбувся як футболіст. Тому ця команда однозначно не є байдужою для нашого футболіста. Щоправда, грав Гавриленко здебільшого за молодіжні команди та дубль. До основи підібрався всього декілька раз – грав на Кубок України. Дебютував за «Чорноморець» на найвищому рівні влітку 2010-го у матчі Кубку з хмельницьким «Динамо». Загалом, у системі одеського клуба перебував до 2011-го року – тобто 7 років.

«Так, я провів там достатньо багато часу: і СДЮШОР, і дубль, і основна команда, – зізнається сам півзахисник. – Спогадів чимало… На жаль, заграти вдома толком не вийшло. Звісно, я радий, що з’явилася можливість зіграти з цією командою. Коли вони програли «Колосу» у стикових матчах за право залишитися у Прем’єр-Лізі, то відразу у мене промайнула думка, що зустрінемося у Першій лізі».

За його словами, тепер – це вже зовсім інша команда. Хоча задачі у них старі – вигравати у кожному матчі. «За «Чорноморцем» особливо не слідкував останнім часом, адже у нас в клубі є чимало своєї роботи, – зазначив він. – Знаю лише, що команда у порівнянні з минулим сезоном не надто змінилася, до того ж, підсилилася досвідченими футболістами. І у них завдання повернутися у Прем’єр-Лігу. Тому з ними буде важко. І думаю, у нас вийде цікава гра. Адже нам теж слід набирати очки та підніматися вище у турнірній таблиці».

Максим Гавриленко стверджує: у нашої команди є шанси у протистоянні з іменитими одеситами. «Так, ми невдало розпочали сезон, але це можна віднести до адаптації до Першої ліги, – розповів він. – У нас хороша команда, в якої є характер – і гра з «Миколаєвом» це довела. Тому з гарним настроєм готуємося дати бій «Чорноморцю»!», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах