ko.net.ua

«Минай» на виїзді протистоятиме харківському «Металісту 1925»

Після чергової домашньої перемоги – знову складний виїзд. Цього разу в рамках 8 туру закарпатці вперше відправляться до Харкова зіграти на красені стадіоні «Металіст» із одним з фаворитів цьогорічного сезону – місцевим «Металістом 1925». Гра відбудеться  9-го вересня (стартовий свисток пролунає о 19:00).

Харківська команда вже зараз доводить свої амбіції. Вони посідають 2 сходинку після 7 турів, маючи в активі 4 перемоги, 2 нічиї та всього 1 поразку. У них 14 очок і відстають всього на 2 пункти від лідера, «Агробізнеса», з яким нам грати вже цієї суботи.

До того ж, команда тренера Андрія Демченка виграла останні три поєдинки поспіль, якщо не враховувати кубкову гру з «Інгульцем». З іншої сторони, їхня домашня статистика не така переконлива: «Металіст 1925» на рідній арені з 4 матчів виграли лише 2, а 1 – взагалі програв. До речі, нинішньому лідеру Першої ліги.

Ще один важливий факт: харківчани найменше пропустили з усіх команд – всього 4 голи. Гадаю цього цілком достатньо аби зрозуміти – очікуємо важкої гри.

До того ж, «Металіст 1925» ще й підсилився на цьому тижні – до команди приєдналися голкіпер Владислав Федак з «Вереса» та форвард Максим Прядун з київського «Арсеналу». Ще раніше команда підписала голкіпера Арсена Беліменка, захисника Олександра Османа, а також півзахисників Михайла Шершня, Антона Савіна, Олександра Демченка, Владислава Дмитренка, Євгенія Проданова, Віталія Кольцова, Євгена Білоконя, Лукаса, Додо та форварда Сергія Петрова.

Проте і «минайці» налаштовані на цей матч. Закарпатці ще ні разу в Першій лізі України не вигравали на виїзді – мають 2 нічиї та 1 поразку. Особливим буде цей матч для Роберта Гегедоша, який два сезони відіграв за дубль харківського «Металіста» та, звісно, для Василя Кобіна, який у Харкові в кольорах «Металіста» пограв рік та забивав свою відому бісіклєту, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».