ko.net.ua

«Минай» має хороші шанси збільшити свою переможну серію до семи матчів

Завтра, 5 жовтня (початок гри о 15:00), «минайці» зіграють свою шосту виїзну гру в рамках 12 туру Першої ліги України з футболу. Гратимуть на Полтавщині в місті з милозвучною назвою – Горішні Плавні. Суперник – місцева команда «Гірник-Спорт».

Цей клуб наразі займає 12 сходинку в Першій лізі. В їх активі 11 очок: 3 перемоги, 2 нічиї та 5 поразок. Що цікаво, команда не надто вдало грає вдома: з 5 матчів вони 3 рази поступилися і лише 1 гру виграли.

До того ж, минулого місяця у відставку подав, при чому зі скандалом, головний тренер команди Володимир Мазяр. І очолив відразу майбутнього суперника закарпатців по Кубку – ФК «Львів». Тепер до матчів команду з Горішніх Плавнів готує Ігор Жабченко, який раніше вже працював з цією командою з 2013-го по 2016-ий рік.

І це дуже допомогло команді. У останніх двох іграх «Гірник-Спорт» здобув дві перемоги. Щоправда, над останніми командами ліги – запорізьким «Металургом» та «Черкащиною». Тим не менше, очевидно, що зміна тренера пішла на користь команді.

Слід також врахувати, що «Гірник-Спорт» останній тур Першої ліги взагалі пропускав – їхній матч з львівським «Рухом» перенесли за згодою сторін. І це, звісно, дало команді зайвий тиждень відпочинку, а це перевага над закарпатцями, які в суботу будуть проводити вже третій матч за 10 днів.

Проте наша команда не зважає на труднощі і відправилася на Полтавщину за позитивним результатом. Як зазначив «минаєць» та екс-гравець «Гірника» Антона Кіча, хлопці будуть боротися лише за перемогу. Сьому поспіль, між іншим. І третю поспіль на виїзді, між іншим, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».