ko.net.ua

Вища ліга Закарпаття з футболу: огляд матчів 20-го туру

У неділю, 6 жовтня, на футбольних полях області відбулися поєдинки 20-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

 «Карпати» (Рахів) – «Бужора» (Іршава) – 4:1

Голи: Юрій Шемота 54, Іван Микуличинський 79 (пен.), Юрій Яремчук 45+, 89 – Антон Предчук 7.

Вилучення: Микола Вішован 89 (друге попередження) – Владислав Бухарієв 79 (друге попередження).

Матч видався напруженим і сповненим чоловічого суперництва, про що свідчить помітна кількість попереджень. Украй прикро, але на 31 хв. стався неприємний епізод: у результаті зіткнення на швидкості Роман Рошко в «Карпат» зазнав розсічення голови та відкритого перелому гомілки, а Петро Кляп у «Бужори» – розсічення голови. Гру на певний час було призупинено. Перемогу ж за рахунок більшої наполегливості в нападі та за підтримки рідних стін здобули рахівці.

«Мункач» (Мукачево) – «Севлюш» (Виноградів) – 2:2

Голи: Ігор Тихненко 2, 43 – Юрій Чонка 19, Михайло Чедрик 31.

300 глядачів стали свідками цікавого поєдинку. Розслаблення на початку та в кінці першого тайму обернулося чемпіонові втратою очок. Господарі доволі швидко забили гол і повели в рахунку. Та всередині тайму виноградівці змогли провести дві результативні атаки. Утім, незадовго до перерви мукачівці таки відновили паритет. Після перерви команди голів не награли, тож зустріч завершилася бойовою нічиєю.

«Поляна» – «Витязь» (Концово) – 1:2

Голи: Володимир Чанда 91 – Василь Луців 36, Руслан Соскида 86.

До перерви гості за моментами були привабливішими. І ближче до кінця першого тайму забили гол. У другій 45-хвилинці «Поляна» заграла комбінаційніше, однак забити зуміла, коли вже поступалася 0:2. А отже, часу врятувати матч фактично вже не було.

«Вільхівці» – «Середнє» – 3:0

Голи: Артур Апіян 23, Олександр Грицькевич 45+, 57.

Завдяки більшому досвіду «Вільхівці» здобули перемогу над суперником. Гості вдало захищалися до 23 хв. Потім своє слово сказав Артур Апіян. Відтак гол у роздягальню забив Олександр Грицькевич. Він же оформив дубль на початку другого тайму, повідомляє ФФЗ.

Турнірна таблиця