ko.net.ua

Сотні бігунів та десятки кілометрів дистанції: у Мукачеві відбувся «Half Marathon 2019». ФОТО

Справжнє спортивне свято влаштували в парку «Перемога» : забіг, багато подарунків та бограч-паті

13 жовтня, у Мукачеві стартував «Mukachevo Half Marathon 2019». З самого ранку в парку «Перемога» запрацювало бігове містечко. На місці спортсмени готувались до забігу, а кухарі до бограч-паті. Участь у півмарафоні взяли не лише мукачівці, а й бігуни з інших міст краю та країни.

О 9:00 відбулося урочисте відкриття Мукачівського півмарафону, о 9:20 – старт дитячого забігу.
О 10:30 відбулися старти забігів на 10 та 21,1 км, о 10:50 – на 2 км.Через проведення півмарафону Mukachevo Half Marathon у неділю, 13 жовтня з 10 до 13 години перекрили частину вулиць міста. Зокрема це вулиці: Латорична, Грушевського, Пушкіна, Зріні, частини вулиць Парканія, Мудрого та Берегівська.


Mukachevo Half Marathon 2019 – проводиться для пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя, налагодження дружніх стосунків між спортсменами із різних регіонів України та країн-сусідів, популяризації легкоатлетичних пробігів, як найпростішої форми змагальної діяльності для усіх любителів бігу, як професійних спортсменів так і аматорів.

Цього року долучитися до півмарафону майже пів тисячі учасників, з різною фізичною підготовкою. Нагородження переможців відбудеться о 15:30. Призовий фонд заходу складає – 69 тисяч гривень, їх буде розподілено між переможцями усіх вікових категорій на кожній дистанції.