ko.net.ua

Хустські боксери результативно виступили на чемпіонаті області

З 31 січня по 2 лютого в Мукачеві проходив чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юнаків 2006-2007 р.н. Упродовж трьох днів у змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів із різних куточків краю.

Зокрема Хустщину на потужному спортивному заході представили вихованці тренера Миколи Ковчара. Юні боксери завоювали одне перше місце (Нікіта Марко), три – другі місця (Кирил Турдай, Олександр Шпірь, Ростислав Юрик) та два – треті (Василь Ланьо, Богдан Сабов).

Як повідомив тренер хустян, це був відбір кращих спортсменів на зональний чемпіонат України з боксу, який відбудеться 27 лютого у Чернівцях.

“Змагання пройшли на високому рівні. Наш боксер Нікіта Марко здобув медаль найвищого ґатунку й відповідно захищатиме честь області на зональному етапі чемпіонату України в Чернівцях.

Загалом усі хлопці отримали новий досвід, є над чим працювати й розвиватися далі.

Приємно здивували хорошими поєдинками юні боксери з Рахова та Мукачева. Цьогорічний чемпіонат області відкрив й абсолютно нові імена, зокрема своїх чемпіонів заслужено отримав зовсім молодий, якому нема ще й року, клуб боксу з с.Лопухово Тячівського району. Це приємно вразило й засвідчило, що маємо багато талановитої молоді, яка прагне займатися боксом й досягати високих результатів”, – поділився враженнями Микола Ковчар.

Тож бажаємо юним боксерам та їхньому тренеру подальших успіхів на рингах всеукраїнського масштабу!

Богдана КЛЕКНЕР