26215
15:20 2.032020

Чвертьфінальні протистояння Зимової першості Закарпаття

Спорт 3725

У перший весняний день на стадіонах смт Середнє, м. Виноградів та м. Хуст відбулися поєдинки 1/4 фіналу Зимової першості області з футболу 2020.

 

Якщо у першому раунді плей-оф більша частина ігор завершилася впевненими перемогами однієї з команд, то у другому раунді розгромна вікторія була зафіксована тільки одного разу. В інших трьох зустрічах ім’я переможця стало відоме тільки після фінального свистка.

Розпочнемо із фаворита турніру – виноградівського «Севлюша». У рамках 1/4 фіналу колектив Валентина Слюсара зустрічався із ФК «Хуст». Чемпіони Закарпаття відчутно переважали свого суперника й цілком закономірно здобули впевнену перемогу з рахунком 5:0. Результативними діями відзначилися Михайло Реплюк (6), Денис Ребрик (44), Михайло Чедрик (50, 86) та Іван Роман (66).

До наступного раунду змагань також пройшло «Бобовище», котре зуміло здолати ужгородську СДЮСШОР. Поєдинок між представником Мукачівщини та командою з обласного центру Закарпаття проходив у цікавій безкомпромісній боротьбі й тримав у напрузі зі стартових до завершальних хвилинах. Долю зустрічі вирішив один гол, який був на рахунку футболіста «Бобовища» – Івана Делегана (49).

Непростою чвертьфінальна стадія виявилася для «Вільхівців», котрим у суперники дісталася іршавська «Бужора». Команда з Тячівщини на 16-й хв. повела в рахунку (гол в активі Олександра Септи), однак втримати переможний результат не змогла. На 67-й хв. Мирослав Мудра встановив паритет (1:1) і перевів гру в серію післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї влучнішими виявилися футболісти «Вільхівців» (рахунок c.п. – 3:1). Точними ударами у складі команди-переможниці відзначилися Михайло Матяш, Василь Габор і Михайло Дудаш.

90 хв. виявилося недостатньо, аби визначити переможця пари «Середнє» – МФА «Мункач» U-17. Основний час зустрічі завершився внічию 1:1: на гол Івана Ковач (25) мукачівці відповіли точним ударом Іллі Западнюка (71). А от у серії післяматчевих пенальті тріумф святкували футболісти із Середнього (6:5). Результативними пострілами у складі «Середнього» відзначилися Іван Ковач, Мирослав Скрип, Іван Ільчук, Віталій Медведєв, Валерій Роля та Микита Гальчак.

Отож стали відомі імена всіх чотирьох півфіналістів Зимової першості Закарпаття 2020. Боротьбу за титул продовжують вести «Севлюш» (Виноградів), «Вільхівці», «Бобовище» та МФА «Мункач» U-17.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини