26670
14:37 13.042020

Юні закарпатські футболісти під час карантину тренуються онлайн

Спорт 3674

«Карантинна» пауза не тільки у дорослої команди «минайців», а й у представників Академії та ДЮСШ «Минай». Тим не менше, вони знаходять можливість займатися футболом і в домашніх умовах.

Нагадаємо, що старт другої частини чемпіонату Дитячо-юнацької ліги України, який мав розпочатися 15 квітня, відмінили ще минулого місяця. У цьому турнірі вперше брали участь команди «Минай» U-15 та U-17. Відмінили й інші змагання, зокрема, ДЮФЛ Закарпаття, де брали участь вихованці і ДЮСШ «Минай».

У зв’язку з карантином «минайці» якщо і тренуються, то виключно онлайн. Керівництво навчального закладу прийняло рішення проводити такі заняття у домашніх умовах, щоб хлопці не втрачали форму та не забували футбольні навики.

Подібне навчання проходить у наступний спосіб: тренера дають завдання через вайбер чи інші сучасні месенджери, а юні футболісти їх виконують. Звітують своїм наставникам за допомогою відео, яке знімають під час свого тренування. Завдання тренера дають в залежності від свого плану: або раз на декілька днів або раз на тиждень.

Цю практику застосовують як для вихованців Академії, так і для вихованців ДЮСШ, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

«Скільки буде тривати карантин, насправді ніхто не знає, – розповів директор Академії Сергій Білан. – Але ми не хочемо, щоб наші учні забули про футбол, тому з початку карантину запровадили онлайн-тренування. Ми розуміємо, що не всі мають однакові умови вдома для занять, але ми їх організували таким чином, щоб кожному було зручно. Хлопці займаються фізичними вправами, працюють з м’ячом, відточують свою техніку. Сподіваюся, це допоможе їм, коли нарешті все закінчиться і ми повернемося до звичного життя».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Всі новини