ko.net.ua

Футболіст ФК «Ужгород» Владислав Шкіндер: «Цей сезон стане для нас гарним уроком, головне, щоб всі його засвоїли»

Захисник «Ужгорода» Владислав Шкіндер поділився своїми думками щодо перебування на карантині та відновлення футбольних матчів Другої ліги.

– Команда на карантині з середини березня. Як тобі такий режим самоізоляції? Чим наповнений тепер твій день?

– На карантині, звичайно, погано, бо не можна займатися тим, що приносить мені велике задоволення – футболом. Кожен мій день розпочинається із розминки та виконання спортивних вправ. В обід люблю дивитися серіали або фільми, це для мене обов’язковий ритуал. Після цього стараюся щось почитати: інколи буває важко себе змусити. Ввечері тренуюся. Над поращенням фізичної форми зараз не може йти і мови, тому стараюся займатися вдома.

– Твоя думка щодо відновлення матчів чемпіонату.

– Я думаю, що кожен футболіст хоче якомога швидше повернутися до тренувань та ігор. Але у зв’язку з такою ситуацією у світі краще для всіх буде завершити поточний розіграш чемпіонату і чекати початку вже нового сезону. Пандемія в Україні набирає обертів. Ми не можемо вийти із цієї ситуації за кілька днів, і різко почати робити те, що робили раніше. Тому, я вважаю, що нам потрібно набратися зараз терпіння і чекати покращення ситуації у світі.

– Як би ти охарактеризував виступи команди у дебютному сезоні Другої ліги?

– На мою думку, з потенціалом нашої команди ми мали б бути значно вище у турнірній таблиці. У нас молодий і амбітний колектив, якому не вистачає тільки стабільності протягом всього чемпіонату. Цей сезон стане для нас гарним уроком, головне, щоб всі його засвоїли.

Пресслужба ФК «Ужгород»