ko.net.ua

Два закарпатські футболісти дебютували за «Варду»

Вихованці МФА «Мункач» – Віктор Резніченко та Василь Хіміч – днями дебютували за основний склад угорської «Варди» (Кішварда). Відбулося це у виїзному матчі 29-го туру Вищої ліги Угорщини проти будапештського «Ференцвароша».

Обоє гравців вийшли на заміну: Хіміч з’явився на полі на 46-й хв., а Резніченко – на 79-й. Цей матч завершився мінімальною перемогою «Ференцвароша», за який виступає закарпатець Ігор Харатін. Єдиний гол у поєдинку був забитий на 75-й хвилині (автор результативного удару – Давид Сігер).

«Спочатку був невеликий мандраж, але вже за кілька хвилин, проведених на полі, заспокоївся і повністю увійшов у гру. Тренер запевнив, що я провів ігровий час достойно, але зазначив, що можу більшого, і чекає від мене цього», – цитує Василя Хіміча пресслужба МФА.

Щодо самої гри, то молодий півзахисник розповів, що його команді було важко. «Вибудували свою тактику на гру від оборони, робили ставки на контратаки. Але прикра помилка нашого воротаря призвела до поразки», – сказав футболіст.

Зазначимо, що за підсумками 29 турів, «Варда» розташувалася на дев’ятій сходинці у турнірній таблиці. В активі команди – 35 очок (10 перемог, 5 нічиїх та 14 поразок).