27233
15:32 28.062020

У Зарічеві відкрили сучасний спортивний майданчик

Спорт 6579

Сьогодні, в  День Конституції та День молоді, на території Зарічівської ЗОШ I-II ступенів відкрито мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

У ході реконструкції, було розширено площу спортмайданчика до розмірів 42х24 м. Це створює умови для комплексного використання не менш як 4-5 видів спорту, зокрема, гандбол, волейбол, міні-футбол.

Встановлено нову огорожу, електроосвітлення площадки спортивного майданчика. Також облаштовано складну дренажну систему для виведення води, що стікає з гір.

Вартість будівництва склала 1,5 млн грн. Частина коштів – з держбюджету, частина – з бюджету територіальної громади.

Це єдиний спортивний майданчик на території села, тому його осучаснення має важливе значення. І охочих займатись тут спортом буде більш ніж достатньо.

Вихованці Перечинської дитячо-юнацької спортивної школи відразу випробували новенький майданчик, продемонструвавши показову гру у гандбол, волейбол, міні-футбол.

Голова ОДА Олексій Петров: 
«Хочу привітати всіх присутніх з Днем Конституції та Днем молоді. Саме цим двом подіям ми присвятили відкриття цього спортмайданчика зі штучним покриттям. Держава опікується питанням розвитку спортивної інфраструктури. У цьому році ми запланували відкриття ще 15 таких багатофункціональних спортмайданчиків у різних населених пунктах області. Але реконструкція цього майданчика – це приклад плідної та ефективної співпраці держави та об’єднаної територіальної громади. Створення майданчиків, гідного спортивного середовища перебуває на постійному контролі ОДА, і у мене особисто. Сам займаюсь спортом, люблю спорт, і не уявляю життя без спорту. Україна завжди славилася своїми спортивними талантами. І Закарпаття не є виключенням. Давайте продовжувати цю традицію. З вашого боку є необхідність залучати на ці спортмайданчики якомога більше дітей, молоді, їх батьків. А з боку держави ми маємо формувати відповідні гідні умови для спортивного розвитку. Я хочу всім побажати спортивних перемог, досягнень на славу нашого Закарпаття!”.

Закарпатська ОДА
 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах