ko.net.ua

У Зарічеві відкрили сучасний спортивний майданчик

Сьогодні, в  День Конституції та День молоді, на території Зарічівської ЗОШ I-II ступенів відкрито мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

У ході реконструкції, було розширено площу спортмайданчика до розмірів 42х24 м. Це створює умови для комплексного використання не менш як 4-5 видів спорту, зокрема, гандбол, волейбол, міні-футбол.

Встановлено нову огорожу, електроосвітлення площадки спортивного майданчика. Також облаштовано складну дренажну систему для виведення води, що стікає з гір.

Вартість будівництва склала 1,5 млн грн. Частина коштів – з держбюджету, частина – з бюджету територіальної громади.

Це єдиний спортивний майданчик на території села, тому його осучаснення має важливе значення. І охочих займатись тут спортом буде більш ніж достатньо.

Вихованці Перечинської дитячо-юнацької спортивної школи відразу випробували новенький майданчик, продемонструвавши показову гру у гандбол, волейбол, міні-футбол.

Голова ОДА Олексій Петров: 
«Хочу привітати всіх присутніх з Днем Конституції та Днем молоді. Саме цим двом подіям ми присвятили відкриття цього спортмайданчика зі штучним покриттям. Держава опікується питанням розвитку спортивної інфраструктури. У цьому році ми запланували відкриття ще 15 таких багатофункціональних спортмайданчиків у різних населених пунктах області. Але реконструкція цього майданчика – це приклад плідної та ефективної співпраці держави та об’єднаної територіальної громади. Створення майданчиків, гідного спортивного середовища перебуває на постійному контролі ОДА, і у мене особисто. Сам займаюсь спортом, люблю спорт, і не уявляю життя без спорту. Україна завжди славилася своїми спортивними талантами. І Закарпаття не є виключенням. Давайте продовжувати цю традицію. З вашого боку є необхідність залучати на ці спортмайданчики якомога більше дітей, молоді, їх батьків. А з боку держави ми маємо формувати відповідні гідні умови для спортивного розвитку. Я хочу всім побажати спортивних перемог, досягнень на славу нашого Закарпаття!”.

Закарпатська ОДА