ko.net.ua

Футболісти «Минаю» поділилися враженнями від історичної перемоги

У рамках 26-го туру Першої ліги України з футболу «Минай» здобув розгромну виїзну перемогу над «Черкащиною». Ця звитяга стала найбільшою в історії закарпатського клуба. На професійному рівні шість голів за одну гру команда ще не забивала.

Богдан Оринчак, нападник, автор дубля у ворота «Черкащини»:

«Перемога не була легкою, як могло здатися на перший погляд. В Першій лізі їх просто не буває. Радує те, що стільки забили і виконали установку тренера. Старався знаходитися в потрібному місці в потрібний час, правильно відкривався і таким чином зміг відзначитися дублем. Раніше стільки за матч забивав у складі «Прикарпаття» у іграх проти «Інгульця», «Агробізнеса», «Сум». Тепер і за «Минай» стільки і це надзвичайно приємно. Відновлюємося і готуємося до наступної гри. Повірте, сили знайдуться навіть тоді, коли їх нема. Зробимо все аби виграти наступні 4 матчі. Кому присвячував сердечка після голу? Ні, не Кобіну, як він жартував під час трансляції) Гру дивилася моя дівчина і я їй пообіцяв, що якщо заб’ю, то присвячую гол їй».

 Василь Пиняшко, півзахисник, автор першого голу в матчі:

«Кожна гра для нас дуже важлива.  Легких ігор, як бачимо, не буває в цій Першій лізі , тим більше зараз, коли чемпіонат вже завершується. Кожна команда, незалежно від місця в турнірній таблиці, хоче виграти і показати найкращу гру. Ми дуже раді, що змогли забити шість м‘ячів. Завжди стараємося грати в атакуючий футбол  і, як наслідок, в кожній грі маємо багато моментів. Щоправда, не завжди вдається реалізовувати всі, але задоволені, що в цій грі практично все своє забили і здобули важливу перемогу. А ще дуже раді новому рекорду. Вже декілька ігор граємо в двох нападників і для мене, звісно, це трошки не звично.  Я звик більше з флангу грати, але тренер пояснив всі нюанси: куди бігти і як діяти. Як бачимо це приносить результат».

 Данило Книш, півзахисник, автор дебютного для себе голу за «Минай»:

«Кожна гра для нас є дуже не простою, враховуючи наш графік. Тому легких ігор зараз нема. Результат матчу з «Черкащиною» нас дуже порадував – здорово забити 6 голів в одній грі. Радий, що нарешті вдалося відзначитися і що допоміг своїй команді. Коли виходив на заміну, то Василь Васильович попросив зіграти агресивно в нападі, постійно нагнітати попереду та частіше грати вперед. Думаю, що вийшло все, що він просив».

 Артур Карноза, півзахисник, автор голу:

«Капітанська пов’язка? Приємно, але для мене всі ігри важливі, тому налаштовувався на цю гру як і на інші матчі. Він видався нелегким, зараз всі такі у Першій лізі. Добре, що вдалося стільки м’ячів забити. Свій гол? У мене там особливого вибору не було як бити сходу. Радий, що вийшов гол. Попереду ще 4 дуже важливі матчі, ми повні сил та дуже налаштовані на хороший результат».  

Інформаціний департамент ФК «Минай»