2754
21:00 14.092016

У неділю команди з Ужгородщини визначатимуть сильнішого

Спорт 1589
Поєдинки 19-го туру вищої ліги чемпіонату області з футболу обіцяють бути напрочуд цікавими. Особливої уваги вартує футбольний матч на стадіоні «Авангард», де зійдуться місцеві «Минай» та «Спартакус».
unnamed-1
За відсутності у вищому професійному ешелоні ФК «Говерла» вболівальники мають змогу знайти для себе чудову альтернативу. Тим більше, що обласний чемпіонат відзначається високим рівнем змагань, а у складі команд виступають свої, місцеві вихованці.
Зірковий «Минай» з Кополовцем, Микуляком, Бобалем та Гібалюком вже давно змусив говорити голосно про новостворену команду, при чому, популярність зросла навіть на всеукраїнському рівні, адже очільники «Миная» мають амбіції, які повязані з виступом насамперед у Чемпіонаті України.
Наразі ФК «Минай» йде на третій сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму активі 35 балів. Попереду — незмінні фаворити виноградівський «Севлюш» та «Ужгород».
Недільний поєдинок на «Авангарді», без сумнівів, подарує вболівальникам яскравий футбол та безліч емоцій, адже протистоятимуть команди, які полюбляють живу, атакувальну гру. Минула очна зустріч завершилась з рахунком 0:2, на користь минайців. Тоді на заключних хвилинах дубль досвідченого Євгена Костика приніс клубу перемогу. Що очікується цього разу? Побачимо у неділю, 18 вересня, о 16:00, на стадіоні «Авангард».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах