27589
11:28 12.082020

Закарпатські спортсмени орієнтувальники здобули нагороди на чемпіонаті України

Спорт 6058

На початку серпня команда Закарпатської області взяла участь у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування рогейн (12 годин) серед дорослих, молоді та юніорів, який проходив у смт Велика Багачка Полтавської області.

Участь у чемпіонаті взяли близько 200 спортсменів з 15 областей України та м. Київ. Закарпатську область на звітних змаганнях представляли семеро спортсменів КОДЮСШ «Спартак» (тренер Фечо Г.Ю.). У загальнокомандному заліку представники Срібної землі зайняли 9-ту сходинку.

В юніорському класі до 20 років, третє місце здобули Олег Пеприк та Валентин-Крістіан Вішколц. Серед дівчат юніорок до 20 років – Євгенія Олексій у парі з Катериною Вовканич посіли перше місце.

Також гідні результати серед молоді до 23 років показали, майстер спорту України Андрій Василина та кандидат в майстри спорту Олександр Желізняк, студенти Ужгородського національного університету, факультет «Здоров’я людини», які здобули золоті нагороди чемпіонату.

Варто відзначити і їх тренера Георгія Феча, який в парі з вінничанкою Катериною Дземою посіли другу сходинку у групі «Мікс Open» та четверту серед всіх учасників чемпіонату.

Окрім цього дорогою до Полтави наші спортсмени завітали на відкритий командний чемпіонат Черкаської області «Кубок Дружби – 2020», що проходив 23–27 липня в с. Сагунівка. Три змагальні дні дозволили якісно оцінити рівень підготовки спортсменів, підвищити їх кваліфікацію і зрозуміти, над чим працювати далі.

Наразі закарпатські спортсмени готуються до чемпіонату Європи, який відбудеться 22–23 серпня 2020 року у місті Тукумс, поблизу Юрмали, Латвія.

Вітаємо спортсменів та бажаємо їм нових перемог!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах