28290
13:20 19.092020

Хустські боксери взяли "золото", "срібло" та "бронзу" на чемпіонаті України в Скадовську

Спорт 8714

Днями у Скадовську Херсонської області відбувся чемпіонат ГО “ФСТ “Спартак” із боксу серед юнаків та юніорів.

У змаганнях взяли участь 140 спортсменів – найсильніших боксерів фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” із Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Черкаської, Харківської, Миколаївської, Херсонської, Волинської, Київської та Закарпатської областей.

Наш край на всеукраїнському спартанському ринзі представляла збірна команда, до якої уже за доброю традицією увійшли й хустяни – вихованці тренера Миколи Ковчара. Відрадно, що саме вони показали найкращі результати, виборовши повний комплект нагород. Так, перше місце на п’єдесталі пошани та заслужене “золото” завоював Василь Ланьо, блискуче провівши три поєдинки й у фіналі поборовши суперника з Волині.

 “Срібло” виборов Нікіта Марко, “бронзу” – Максим Панця. Загалом на рахунку закарпатців, окрім хустян боксували виноградівець, двоє мукачівців та спортсмен із Ужгорода,  – 1 золота, 1 срібна та 3 бронзові нагороди.

“Змагання відбулися на високому організаційному рівні. Достойні суперники, захопливі поєдинки, всі учасники викладалися на повну. До слова, це перші змагання від початку карантину, тому я як тренер задоволений результатами вихованців: хлопці не втратили хисту, показали гарну техніку, фізичну підготовку, а головне – таку важливу для спортсменів жагу до перемоги. Вкотре наголошую, що саме на змаганнях, у реальній конкуренції, найкраще відшліфовуються такі риси, як впевненість, стійкість, наполегливість, терпіння, які й допомагають на ринзі у найбільш вирішальну для перемоги хвилину. Тому не зупиняємося на досягнутому, тренуємося, працюємо над собою, набираємося досвіду, щоб і далі успішно відстоювати спортивну честь Закарпаття”, – поділився з “Карпатським об’єктивом” наставник хустян Микола Ковчар.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах