ko.net.ua

Найближчого вікенду ужгородські баскетболісти розпочнуть боротьбу в чемпіонаті України

У суботу та неділю, 10–11 жовтня, відбуватимуться поєдинки 1-го туру Першої ліги України з баскетболу сезону 2020/21.

Головна баскетбольна команда Закарпаття – «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – виступатиме в групі №3, де її суперниками будуть «Калуш-ПНУ», «Тернопіль-ТНЕУ-2-Кристал» (Чортків), «Львів-Регно», «Че-Баскет» (Чернівці), «Самбір-Львівська-Політехніка» та «Хмельницька Політехніка».

Саме з хмельничанами ужгородці гратимуть у стартовому турі. У суботу, 10 жовтня, поєдинок розпочнеться о 18.00, а в неділю, 11 жовтня, команди зустрінуться о 12-й годині. Зазначимо, що поєдинки відбудуться на майданчику суперника.

Читайте також: Ужгородські баскетболісти тріумфували в чемпіонаті Закарпаття

Нагадаємо, що минулий сезон «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» завершив на четвертому місці в групі №3. Тоді нашим баскетболістам зовсім трохи не вистачило, аби здобути бронзові медалі. Попри це колектив Олександра Зубковського зумів кваліфікуватися в плей-оф, однак ця стадія змагань так і не відбулася. Через пандемію коронавірусу чемпіонат спочатку призупинили, а згодом і зовсім достроково завершили. Щодо хмельницього БК, то він минулоріч став переможцем групи №3. Усі чотири поєдинки між ужгородцями та хмельничанами завершилися на користь останніх.