ko.net.ua

В Ужгороді відбудуться принципові гандбольні протистояння

У п’ятницю та суботу, 16–17 жовтня, в ужгородському СК «Юність» відбудуться поєдинки 3-го туру жіночої Суперліги України з гандболу між «Карпатами» (Ужгород) та «Галичанкою» (Львів).

Протистояння «Карпат» та «Галичанки» завжди привертають увагу поціновувачів гандболу, адже ці команди – одні з найсильніших в Україні. Ужгородки та львів’янки постійно ставлять перед собою високі завдання і в попередніх сезонах неодмінно потрапляли на п’єдестал пошани чемпіонату України.

У сезоні 2020/21 «Галичанка» та «Карпати» ще не програвали. Львівський ГК на старті Суперліги виграв усі чотири подинки і розташувався на вершині турнірної таблиці (8 очок). Закарпатські гандболістки провели вдвічі менше ігор, адже протистояння із ТНУ-ДЮСШ № 21 були перенесені. У рамках першого туру команда Віктора Чернова одного разу обіграла миколаївський «Реал» та стільки ж разів зіграла з ним унічию.

Перша гра між «Карпатами» та «Галичанкою» відбудеться сьогодні, 16 жовтня, і розпочнеться о 17.30. Повторний матч між цими командами пройде завтра, 17 жовтня (стартовий свисток пролунає об 11.30).