29016
17:15 31.102020

ФК «Ужгород» на своєму полі зазнав поразки. Фото

Спорт 7780

Вчора, 30 жовтня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся поєдинок 9-го туру Другої ліги України з футболу між ФК «Ужгород» та «Карпатами» з міста Галич, Івано-Франківської області.

Гра обіцяла бути цікавою ще задовго до старту, адже на полі зійшлися сусіди в турнірній таблиці та претенденти на високі місця. Напередодні звітного двобою команда Володимира Васютика йшла третьою, маючи у своєму активі 16 очок, а колектив Романа Гнатіва, із 14-ма заліковими балами, перебував на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Найбільша проблема господарів у цьому матчі – нереалізація моментів. Закарпатські футболісти протягом гри створили щонайменше шість гольових епізодів, але реалізувати бодай один із них не змогли. Найближчим до взяття воріт був Денис Скотаренко. 21-й номер «Ужгорода» вже на 3-й хв. поєдинку небезпечно пробивав з розвороту, але голкіпер цей удар парирував. А за десять хвилин до завершення першого тайму форвард двічі з близької відстані «стріляв»  по воротах суперника, але на лінії вдало діяли голкіпер та захисник. У цій же атаці хороший момент мав Шкіндер, та Владислав після верхової передачі партнера головою пробив у поперечину. Також своє ім’я у графу «забиті м’ячі» могли записати Павло Тищук, Віктор Ряшко та Іван Повхан. У епізодах з Тищуком та Повханом гостей врятував Остап Вульчин, а Ряшка підвела точність.

Натомість гості зуміли витиснути максимум і в підсумку здобули переконливу перемогу. Якщо на 13-й та 41-й хвилинах ударам Богдана Козака та Ярослава Деда бракувало точності, то у компенсований арбітром час подача стандарту у виконанні Назара Вербного завершилася результативним ударом головою Богдана Козака (0:1).

Минуло десять хвилин другого тайму і Богдан Козак оформив дубль, ставши героєм поєдинку. А крапку в зустрічі на 76-й хв. поставив Антошик: Олег стрімко прорвався правим флангом, поблизу штрафного майданчика змістився в центр і завдав ефектного, і що головне, ефективного удару метрів з 30-ти (0:3). А на 87-й хв. рахунок і зовсім міг стати розгромним, та Ярослав Деда, вийшовши віч-на-віч з Михайлом Готрою, виграти дуель не зумів.

Домашня поразка 0:3 змістила ФК «Ужгород» на четверте місце турнірної таблиці. Відставання від лідера – ФК «Епіцентр» (Дунаївці) – тепер складає чотири очка.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах