29193
11:47 19.112020

Гравець ФК «Минай» Олександр Сніжко: «Гра з «Дніпром-1» буде принциповою»

Спорт 3641

Для одного з «минайських» футболістів наступна домашня гра буде доволі принциповою. Мова йде про Олександра Сніжка – колишнього футболіста «Дніпра-1». Він провів у цій команді 78 матчів, був свого часу навіть рекордсменом клубу за кількістю зіграних ігор.

Цього сезону він грає у «Минаї». І встиг не тільки провести 8 ігор у стартовому складі, а й завоювати повагу місцевих вболівальників. Ось що він сам розповів клубній пресслужбі:

«Матч з «Дніпром-1», звісно, буде для мене особливим з поміж інших матчів. Але він був би більш принциповішим, якби дніпрянами і далі керував той тренерський штаб, з якими я провів в команді три сезони (мова йде про Д. Михайленка – авт.). В минулому сезоні у мене закінчився контракт з «Дніпром-1», а новий мені не пропонували. Чесно кажучи, ще за пару місяців до цього мені дали зрозуміти, що на мене більше не розраховують і довелося шукати інший клуб.

Так, зараз «Дніпром-1» керує новий тренер. До речі, я ж спілкуюся і далі з хлопцями з команди і вони мені кажуть, що нинішній наставник якраз пропагує такий стиль футболу, який мені дуже імпонує. І мої колишні одноклубники кажуть, що я би міг себе добре у нього зарекомендувати. Але то вже минуле і не вгадаєш якби все було. Тепер я у «Минаї» і радий цьому. Я хотів продовжити кар’єру в клубі УПЛ. І вдячний тренерському штабу «Минаю» за довіру. Сподіваюся принести користь своєму нинішньому клубу.

Як виник варіант з «Минаєм»? Мені зателефонував Василь Кобін та запропонував перейти. Дуже хотів грати на рівні УПЛ, тому погодився. Тут є все для роботи: інфраструктура, поля, хороша команда та кваліфікований тренерський штаб. А ще мені імпонував стиль гри команди Кобіна і це було вагомим фактором чому я тут. Тому буду старатися зробити все можливе, аби принести користь «Минаю». Вважаю, що з цим колективом у нас все вийде і ми будемо показувати хороший результат.

Так, не дуже приємно програвати після суддівських помилок. Це ж відображається на турнірній таблиці. Останню гру ми відіграли дуже добре. Я особисто отримував від гри задоволення. Думаю, що і вболівальникам сподобалося. Тому вдвічі прикріше такі матчі програвати. Але рук не опускаємо і сподіваємося, що з «Дніпром-1» покажемо той же рівень та здобудемо результат».

Зазначимо, що поєдинок 10-го туру УПЛ між «Минаєм» та «Діпром-1» відбудеться у неділю, 22 листопада. Початок гри о 14.00.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Всі новини