ko.net.ua

Тимофій Шеремета: «Перспективи «Ужгорода» в Другій лізі великі»

Новачок ФК «Ужгород» – 25 річний воротар Тимофій Шеремета – розповів про адаптацію у колективі, підготовку до поєдинків та індивідуальні цілі.

 Як відреагував на пропозицію перейти в «Ужгород»?

Звичайно, позитивно відреагував, дуже вдячний за запрошення та надання шансу займатись улюбленою справою. Старатимусь показувати вдалу гру.

 Чи встиг вже познайомитися з усіма партнерами?

Познайомитися встиг майже з усіма. Щоправда, не з усіма ще встиг потренуватися. Але сподіваюся, найближчим часом команда буде у повному складі.

 Як окреслиш перспективи «Ужгорода» в Другій лізі?

Перспективи «Ужгорода» в Другій лізі великі, дивився матчі команди, підкупило те, що «Ужгород» в чемпіонаті старається тримати м’яч внизу і контролювати його. Скажу банально: завжди є над чим працювати. Будемо старатися показувати гарну гру та здобувати тільки позитивний результат.

Довідка: Тимофій Шеремета воротар молодіжної збірної України: у відбірковому турнірі до молодіжного Євро 2017 він провів 6 поєдинків.

Розпочинав свою кар’єру у ФК «Металург» Запоріжжя. Там він провів 7 матчів. Протягом трьох років виступав (2016-2019) виступав у литовському клубі «Тракай». Останнім клубом 25-річного голкіпера був «Локомотив» Єреван. Після цього він був майже рік вільним агентом, повідомляє Пресслужба ФК «Ужгород».