ko.net.ua

Ужгородські шашкісти відзначили День Збройних Сил України

З нагоди державного свята шашкісти Ужгорода провели турнір, до якого були залучені 12 найсильніших спортсменів.

Святкові турніри, присвячені Дню захисника України або з нагоди Дня Збройних Сил України, користуються великою популярністю серед любителів шашок. Щось, мабуть, є спільне між військовою справою та грою в шашки: це і знання, спортивна і психологічна підготовка, стратегічне мислення і тактична зрілість. Військове і шашкове ремесло заохочує вдосконалюватись, підвищувати свою майстерність, бути сміливим і вправним у досягненні перемог.

…А тепер ближче до самого формату змагань. Колова система та регламент часу – 20 хвилин на партію обом учасникам були визначальними у розкладі змагань.

Гравці активно увійшли у гру з перших турів і без зайвої обережності. Тому, звісно, партії були результативні, а боротьба між суперниками – безкомпромісною. Цікавою і захоплюючою виявилась конкуренція у групі лідерів.

У результаті напруженої спортивної боротьби, не без зусиль, перше місце виборов кмс Михайло Рішко. Його результат – 21 очко з 22 можливих.

Успішно виступив кмс Іван Дьордяй, який зайняв почесне друге місце з результатом 19 очок.

Замкнув трійку призерів кмс Михайло Кичера – 17 очок.

Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами, повідомляє Управління у справах КМС Ужгородської міської ради.