ko.net.ua

Володимир Васютик: «Проведемо тренувальний збір в Ужгороді»

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик розповів клубній пресслужбі про зимову підготовку до другого кола Другої ліги України з футболу сезону 2020/21.

Де команда планує пройти тренувальний збір напередодні другого кола змагань?

Ми виходимо з відпустки попередньо 25 січня. Звичайно, хотілося б провести тренувальний збір десь за межами нашої області. Коли процес підготовки відбувається у іншому місці, ти можеш ближче поспілкуватися з гравцями, там атмосфера тренувань зовсім інша. Але виїхати за кордон не можемо, а організовувати підготовку у інших регіонах України немає сенсу, коли у нас є хороші поля і належні умови. Тому будемо готуватися в Ужгороді.

Чи заплановані вже якісь спаринг-матчі під час тренувального збору?

Наприкінці лютого на Закарпатті стартує цікавий турнір, у якому наша команда візьме участь. Під час цих спаринг-матчів і готуватимемось до другого кола змагань.

Які кадрові зміни у команді?

Команду наразі покинув нападник Денис Скотаренко. Також закінчився термін оренди у півзахисника Ігоря Вагіна. Щодо новачків, то поки що зарано говорити про якісь підписання, оскільки на це потрібен час, потенційні гравці мають пройти перегляд. Будемо активно шукати підсилення.