29826
10:01 1.022021

В Ужгороді пройшов турнір для учасників війни. ВІДЕО

Спорт 5885

26 учасників змагалися у турнірі з настільного тенісу серед ветеранів та військових. Про це розповів організатор заходу Іван Балашов. Провели змагання у студентському центрі дозвілля “Ювентус” в Ужгороді. Також на змагання прийшли правоохоронці та представники громадських організацій учасників АТО та ООС.

Учасник турніру — офіцер запасу Геннадій Шмігельський — каже, що настільним тенісом не часто займається, але загалом спорт — любить. “Я брав участь у бойових діях в Афганістані. Достатньо давно я вже звільнився з лав Збройних сил. Будучи в запасі, викладаю у школі предмет “Захист України”: займаюся вихованням наших юнаків, готую їх до служби в Збройних силах. Взагалі-то друга моя освіта – вчитель фізкультури, то я до спорту не те щоб “далекий”. Але саме настільним тенісом не займаюся”, — розповів Геннадій Шмігельський.

Ще один учасник змагань — Мирослав Мазур — вже брав участь в районних та обласних турнірах з настільного тенісу. Зараз долучився до змагання серед ветеранів. Чоловік каже: у 2015 році він чотири місяці був у зоні АТО. “Проводив оперативні заходи в районі Авдіївки та Станиці Луганської. Багато чого можна розказати і чого не можна. Двоякі думки, коли повертаєшся звідти. Ми тут всі однодумці, маємо про що поговорити, що згадати. Такі заходи — це добре для нашої спільноти, для учасників бойових дій. Якась психологічна розрядка”, — розповів Мирослав Мазур.

Такий турнір в Ужгороді ще не проводили, — каже організатор заходу, начальник обласного відділу міністерства у справах ветеранів Іван Балашов. “Завдання було не стільки результат, а щоб хлопці поспілкувалися один з одним, адже всі ми однієї крові, як то кажуть. Такі заходи проводяться для того, щоб активізувати ветеранів. Тут 26 учасників — це учасники бойових дій в Афганістані та в зоні АТО. Також представники 8-ми силових структур області та дві громадські організацій учасників бойових в зоні АТО та ООС з Мукачева та Ужгорода”, — повідомив Іван Балашов.

На турнірі визначали трьох переможців. Також кожен учасник отримав грамоту.

Суспільне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах