ko.net.ua

ФК «Ужгород» провів двосторонню гру

Футбольний клуб «Ужгород» провів двосторонній спаринг-матч за участі гравців, що на перегляді. Команди зіграли у суботу, 30 січня, на штучному полі стадіону «Авангард».

Головний тренер Володимир Васютик розподілив основних гравців у різні команди. В умовному «Ужгороді-1» грали переважно футболісти, які у першому колі з’являлись зі стартових хвилин. Також у цьому складі на позиції центрального півзахисника виступав гравець, які наразі на перегляді. Натомість в умовному «Ужгороді-2» грала більшість футболістів на перегляді.

Рахунок у матчі відкрила команда «Ужгород-1»: всередині першого тайму Віктор Ряшко точно пробив після кількох спроб у виконанні Павла Тищука. Проте ще до перерви рахунок став рівним. Юрій Чонка та Вадим Ференцик розігнали атаку, яку успішно завершив останній – 1:1.

Друга половина зустрічі вийшла ще насиченішою гольовими моментами. «Ужгород-2» вийшов вперед завдяки активним діям Романа Ценя: він промчався лівим краєм і в підкаті зумів точно прострілити. Гравець на перегляді вдало замкнув передачу – 1:2.

Вирівняв паритет на табло Іван Повхан, який з’явився на полі у другому таймі. У нього вийшло ефектно пробити без шансів для голкіпера – 2:2.

«Ужгород-1» ближче під завершення спаринг-матчу почав насідати на ворота суперника. Як підсумок, організував декілька хороших атак, дві з яких завершились взяттям воріт. Спочатку Сергій Машталір забив у порожні ворота після пасу від Павла Тищука. А згодом і сам асистент розписався у воротах суперника.

Обидві команди показали хороші швидкості та технічний видовищний футбол, повідомляє пресслужба ФК «Ужгород».

«Ужгород-1» «Ужгород-2» – 4:2

Голи: Віктор Ряшко 30, Іван Повхан 67, Сергій Машталір 75, Павло Тищук 82 – Вадим Ференцик 41, гравець на перегляді 61.

«Ужгород-1»: Андрій Калай, Василь Беца, Дмитро Сартіна, Владислав Шкіндер, Стефан Федак, Віктор Ряшко, гравець на перегляді, Адріан Пуканич, Сергій Машталір, Іван Капустей (Іван Повхан 46), Павло Тищук

«Ужгород-2»: Михайло Готра, Мар’ян Січка, Максим Минайленко, гравець на перегляді, Роман Цень, гравець на перегляді, Юрій Чонка, Володимир Дуран, гравець на перегляді, Вадим Ференцик, гравець на перегляді.