ko.net.ua

«Олімпік» (Коритняни) – переможець Зимової першості Ужгородщини з футболу

Вчора, 21 березня, у с. Кам’яниця відбулись вирішальні поєдинки Зимової першості Ужгородського району з футболу 2021.

Спочатку відбулася гра за третє місце, в якій господарі поля – «Карпати» (Кам’яниця) – зустрічалися з «Тисою» (Есень). Поєдинок проходив за переваги «Карпат» і завершився їх перемогою з рахунком 3:1. Результативними ударами у складі ФК з Кам’яниці відзначилися Волонтир та Ковальчук (2). Єдиний гол у складі «Тиси» на рахунку Квича.

А у боротьбі за кубок зійшлися «Олімпік» (Коритняни) та «Зірка» (Лінці). Цей футбольний двобій вийшов доволі цікавим і тримав у напрузі зі стартового до фінального свистка.

Вже в першому таймі було забито чотири м’ячі: три на рахунку футболістів «Олімпіка» (дубль Ковтана та влучний постріл Короді) та один в активі гравця «Зірки» (Микула).

Після перерви «Зірка» зусиллями Муранського один м’яч відквитала, та вирівняти становище команді з Лінців не вдалося. Поєдинок завершився перемогою «Олімпіка» з рахунком 3:2.

Таким чином «Олімпік» (Коритняни) став переможцем Зимової першості Ужгородщини з футболу 2021. «Срібло» в активі «Зірки» (Лінці), а «бронзу» вибороли футболісти «Карпат» (Кам’яниця).