30906
11:41 30.042021

Команда «Медея» – переможці V Ужгородської футзальної ліги

Спорт 2411

Фінальним матчем “Ужнет” – “Медея” напередодні в обласному центрі Закарпаття завершився 5-й, ювілейний, сезон Ужгородської футзальної ліги. У спорткомплексі “Юність”, де відбувалися всі ігри, нагородили учасників та переможців.

Загалом змагалася 31 команда з Ужгорода, Мукачева, Ужгородщини, Перечинщини та Міжгірщини. Вони склали чотири ліги – суперлігу, вищу, першу та другу (у кожній по 8 команд, у вищій – 7). Через карантинні обмеження цього року чемпіонат УФЛ провели “в одне коло”: команди зіграли 7 турів. Як відзначають судді, в кожній лізі до останнього туру точилася боротьба за чемпіонство та призові місця. Так, у другій лізі тріумфувала команда “Проспект-Junior” (Ужгород), на другому місці – “Сімер” (Перечинська ОТГ), треті – “Фіхтен” (Ужгород). У першій лізі “золото” отримала команда “Брама” (Ужгород), друге місце посіла “Зіна” (Ужгород), а замкнула трійку призерів “Ваша Хата” (Ужгород). У вищій лізі кращою стала команда “Дюшес” (Ужгород), “Трактор” (Ужгород) і “Лугош” (Ужгород) посіли друге і третє місця відповідно.

За підсумками ігор бронзовим призером УФЛ стала команда “Уж” (Ужгород), “срібло” дісталося команді “Ужнет” (Ужгород), а першу сходинку посіла “Медея” (Оноківська ОТГ). Організатори ще раз подякували командам за участь і висловили сподівання, що вже восени у сезоні 2021-2022 рр. знову зустрінуться для подальших ігор.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах