30931
15:19 30.042021

У неділю «Минай» зіграє з бронзовим призером УПЛ

Спорт 2383

2 травня минайці зіграють свій третій поспіль виїзний матч. Цього разу вони поїдуть у Запоріжжя, де зіграють з луганською «Зорею». Гра відбудеться на стадіоні «Славутич-Арена».

До кінця чемпіонату залишилося всього 3 тури, а закарпатська команда посідає останню сходинку в чемпіонаті. Від рятівного 13 місця нас розділяє 2 очки, тому якби не зіграли конкуренти, треба здобувати максимум очок практично в кожному матчі. В тому числі і у Запоріжжі з «Зорею», яка після останнього матчу з «Олімпіком» буде у геть розлюченому стані.

Проте залишитися в УПЛ на наступний сезон можна тільки якщо творити дива на футбольному полі. Хоч і в грі із «Зорею» це буде зробити важко.

Команда з Луганська не безпідставно розраховує в цьому сезоні вперше в історії завоювати срібні нагороди. І вперше виграти право грати в Лізі чемпіонів. Тому, особливо після останнього матчу, на своєму полі будуть прагнути попри все завоювати 3 очки. Від «Шахтаря», який зараз другий, їх розділяє всього 4 очки. У рідному наразі для себе Запоріжжі луганчани грають досить і досить непогано – виграли 6 з 11 матчів і лише у 2 поступилися.

Як бачимо, турнірне становище обох команд змушує продемонструвати в поєдинку 2 травня яскравий футбол.

На жаль, минайцям це доведеться зробити без кращого форварда – у Анатолія Нурієва перебір жовтих карток. Втрати і у луганчан – не зможе зіграти їх голкіпер хорват Нікола Васіль.

Цікаві факти про матч:

Це буде друга зустріч команд в історії. Вперше команди зустрілися 29 листопада 2020-го року в рамках 11 туру УПЛ в Ужгороді. Тоді минайці поступилися з рахунком 0:3. Забивали Владислав Кочергін, Дмитро Іванісеня та Олександр Гладкий.

Запоріжжя – рідне місто для гравця «Минаю» Олександра Сніжка.

Наша команда вже перемагала на «Славутич-Арені». 20 вересня 2019 року в рамках Першої ліги ми виграли на цьому полі «Металург» з рахунком 2:0. Забивали Роберт Гегедош та Анатолій Нурієв.

Матч розпочнеться о 17.00. Пряма трансляція на телеканалі УНІАН. Гра пройде без вболівальників, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах