ko.net.ua

У неділю «Минай» зіграє з бронзовим призером УПЛ

2 травня минайці зіграють свій третій поспіль виїзний матч. Цього разу вони поїдуть у Запоріжжя, де зіграють з луганською «Зорею». Гра відбудеться на стадіоні «Славутич-Арена».

До кінця чемпіонату залишилося всього 3 тури, а закарпатська команда посідає останню сходинку в чемпіонаті. Від рятівного 13 місця нас розділяє 2 очки, тому якби не зіграли конкуренти, треба здобувати максимум очок практично в кожному матчі. В тому числі і у Запоріжжі з «Зорею», яка після останнього матчу з «Олімпіком» буде у геть розлюченому стані.

Проте залишитися в УПЛ на наступний сезон можна тільки якщо творити дива на футбольному полі. Хоч і в грі із «Зорею» це буде зробити важко.

Команда з Луганська не безпідставно розраховує в цьому сезоні вперше в історії завоювати срібні нагороди. І вперше виграти право грати в Лізі чемпіонів. Тому, особливо після останнього матчу, на своєму полі будуть прагнути попри все завоювати 3 очки. Від «Шахтаря», який зараз другий, їх розділяє всього 4 очки. У рідному наразі для себе Запоріжжі луганчани грають досить і досить непогано – виграли 6 з 11 матчів і лише у 2 поступилися.

Як бачимо, турнірне становище обох команд змушує продемонструвати в поєдинку 2 травня яскравий футбол.

На жаль, минайцям це доведеться зробити без кращого форварда – у Анатолія Нурієва перебір жовтих карток. Втрати і у луганчан – не зможе зіграти їх голкіпер хорват Нікола Васіль.

Цікаві факти про матч:

Це буде друга зустріч команд в історії. Вперше команди зустрілися 29 листопада 2020-го року в рамках 11 туру УПЛ в Ужгороді. Тоді минайці поступилися з рахунком 0:3. Забивали Владислав Кочергін, Дмитро Іванісеня та Олександр Гладкий.

Запоріжжя – рідне місто для гравця «Минаю» Олександра Сніжка.

Наша команда вже перемагала на «Славутич-Арені». 20 вересня 2019 року в рамках Першої ліги ми виграли на цьому полі «Металург» з рахунком 2:0. Забивали Роберт Гегедош та Анатолій Нурієв.

Матч розпочнеться о 17.00. Пряма трансляція на телеканалі УНІАН. Гра пройде без вболівальників, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».