3166
15:51 15.102016

У Мукачеві пройшов баскетбольний турнір присвячений Дню захисника України

Спорт 2979

img_2932

З ініціативи ветеранів Мукачівського міського баскетбольного клубу «Імпульс» та кафедри фізичного виховання Мукачівського аграрного коледжу пройшов міський баскетбольний турнір серед молодіжних команд міста з нагоди святкування Дня захисника України.

Хвилиною мовчання учасники турніру та уболівальники вшанували всіх загиблих за незалежність і свободу нашої країни.

В першій грі баскетболісти вищого професійного училища №3 (ВПУ-3) зустрілися з неодноразовим переможцем шкільної баскетбольної спартакіади командою Мукачівського ліцею (МЛ).

Першій період був за командою ВПУ-3 (11:9),другий завершився у нічию,а третій та четвертий був за ліцеїстами. Фінальний свисток суддів зафіксував результат 33:26 на користь ліцеїстів. В другій грі господарі майданчику спортсмени аграрного коледжу (МАК) впевнено переграли команду обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою (ЗОЛІ З ПВФП) з рахунком 65:8. Уперта боротьба за перше місце в цьому турнірі пройшла між господарями змагання та ліцеїстами (МЛ). Перші хвилини гри були на боці ліцеїстів,які повели в рахунку 8:0,але завдяки блискучій грі капітана команди господарів Дмитра Щубера першій період завершився унічию. Три останніх періоди вже були на боці аграріїв. Команда блискуче грала в захисті, вдало використовувала швидкі відриви і результативно атакувала кошик свого супротивника.

Результат гри 48:26 на користь команди аграрного коледжу. Третє місце посіла команда ВПУ-3. Кращим гравцем турніру було визнано Дмитра Щубера (МАК), кращим «снайпером» турніру Миколу Крамгольца-37 очок (МАК),кращими баскетболістами у своїх командах стали Олександр

Денисюк (ЗОЛІ З ПВФП),Вільгем Теллінгер (МЛ),Олександр Попович (ВПУ-3).

Усі команди від організаторів цього спортивного заходу, кращі гравці отримали кубки, дипломи, грамоти, м`ячі, вимпела, книги про історію українського баскетболу,календарики клубу «Імпульс» на 2017 спортивний рік, а команді коледжу подарували баскетбольну форму.

Голова ММБКВ «Імпульс» Віталій Бібік

img_2934 img_2925

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах