ko.net.ua

В Ужгороді змагалися одні з кращих мотогонщиків України. Фото

18–19 червня увага любителів мотоциклетного спорту була прикута до обласного центру Закарпаття, де відбувалися яскраві змагання.

На ужгородському мототреку МХ «Елерон» відбувся 3-й етап чемпіонату України з мотокросу та відкритий Кубок МХ «Елерон». Загалом ці два спортивні заходи зібрали близько 100 гонщиків з усіх куточків України. Відзначимо, що майже третина спортсменів представляла Закарпаття.

Як розповіли організатори, змагання такого рівня в Ужгороді відбулися вперше. Спортивне дійство вийшло видовищним і подарувало вболівальникам чимало яскравих емоцій, оскільки на мототреку точилася динамічна безкомпромісна боротьба. Учасники   викладалися на повну, аби продемонструвати високі результати і зайняти високі місця.

Було цікаво спостерігати як за спортсменами-професіоналами, які боролися за медалі чемпіонату України, так і за гонщиками-аматорами, які  змагалися в рамках відкритого Кубка МХ «Елерон».

Відзначимо, що закарпатські гонщики нічим не поступалися суперникам з інших областей України. Наші спортсмени продемонстрували хороші результати і неодноразово піднімалися на п’єдестал пошани.

Олег МИКИТА