31950
14:15 27.062021

Першу товариську зустріч «Минай» програв

Спорт 2545

26 червня відбувся товариський матч між «Львовом» та «Минаєм». Закарпатська команда зазнала поразки у виїзній грі з рахунком 0:2. Обидва голи пропустили у другому таймі.

Наша команда як на перший матч після відпочинку виглядала непогано. «Минайці» наразі перебувають під «навантаженнями» – щоденні тренування з акцентом на покращення фізичної форми даються взнаки. Відповідно, потрібної свіжості та ігрового тонусу закарпатцям, звісно, в цій грі не вистачало.

«Львів», між іншим, раніше вийшов з відпустки і вже встиг набрати необхідні кондиції. Тим не менше, наші хлопці старалися. Минайці намагалися грати у свою гру з контролем мяча, відпрацьовували в обороні, будували свої позиційні атаки. На жаль, реалізувати їх не змогли.

Перший тайм завершився з рахунком 0:0. На жаль, в другому – двічі пропустили. Більш свіжіші господарі дотиснули закарпатців та реалізували свої моменти. У підсумку програємо 0:2.

Тим не менше, цей спаринг вийшов для закарпатської команди дуже корисним. Команда потрохи набирає ігровий тонус через спаринги з хорошими колективами. Тренерський штаб перевірив стан футболістів та потенційних новачків, зробив необхідні висновки.

Наступний товариський матч «Минаю» відбудеться 30 червня, також у Львові. На стадіоні «Україна» закарпатці зіграють з «Карпатами», повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах