32422
11:13 9.082021

Дубль Сергія Стеня приніс мукачівцям нічию

Спорт 10292

7 серпня на стадіоні у с. Дерцен, що на Мукачівщині, відбулася гра 3-го туру Другої ліги України з футболу між «Мункачем» (Мукачево) та «Карпатами» (Галич).

Це протистояння було центральним у третьому турі, оскільки на полі зійшлися лідери. Обидва колективи на старті чемпіонату здобули по дві перемоги: «Мункач» із мінімальним рахунком 1:0 переміг «Чернігів» та «Буковину», а «Карпати» здобули переконливу звитягу над «Любомиром» (3:0) та завдяки одному точному удару здолали «Чайку».

Матч між «Мункачем» та «Карпатами» проходив за доволі рівної гри. Попри невелику кількість небезпечних моментів, уболівальники, які завітали на цей поєдинок, стали свідками чотирьох голів.

На 19-й хв. поєдинку Андрій Бей результативно замкнув прострільну передачу свого партнера і вивів «карпатівців» уперед. Однак господарі поля швидко відійшли від пропущеного м’яча і вже через тринадцять хвилин відновили паритет: точним ударом зі стандарту відзначився Сергій Стень. Свої вміння виконувати штрафні удари 14-й номер господарів продемонстрував і на старті другого тайму, ідеально виконавши стандарт із 17 метрів (2:1).

На жаль, утримати переможний результат, як це було в двох стартових турах, нашій команді не вдалося. На 74-й хв. Ярослав Деда вдало зіграв на добиванні й встановив на табло рахунок – 2:2.

За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі у мукачівців була можливість вирвати перемогу, але автор дубля не реалізував 11-метровий удар (Микита Зеленський здійснив сейв), який арбітр призначив за гру рукою.

У підсумку поєдинок завершився результативною нічиєю – 2:2. Один заліковий бал у протистоянні з однією із найсильніших команд групи А для новачка чемпіонату можна вважати хорошим результатом.

Наступного вікенду мукачівці завітають до Вінниці, де на них чекатиме місцева «Нива». У цій грі представники Срібної землі намагатимуться зачепитися за позитивний результат і збільшити свою безпрограшну серію в чемпіонаті до чотирьох ігор.

Результати інших матчів 3-го туру:

«Чайка» (П.Борщагівка) – «Нива» (Вінниця) – 2:2,

«Епіцентр» (Дунаївці) – «ЛНЗ» (Черкаси) – 1:2,

«Дніпро» (Черкаси) – «Карпати» (Львів) – 1:3,

«Любомир» (Ставище) – «Лівий Берег» (Київ) – 0:11,

«Рубікон» (Київ) – «Чернігів» – 2:0,

«Діназ» (Вишгород) – «АФСК» (Київ) – 4:0,

«Буковина» (Чернівці) – вихідний.

Олег МИКИТА

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах