33307
14:20 22.102021

Найближчого вікенду «Минай» зіграє з львівським «Рухом»

Спорт 29948

В неділю, 24 жовтня, закарпатська команда зіграє у ще одному принциповому західноукраїнському дербі. У Львові «Минай» зустрінеться із «Рухом». Матч відбудеться на «Арені Львів» і розпочнеться о 14.00.

Цей поєдинок завжди був принциповим ще з часів Першої ліги. І через 2 сезони подібні матчі такими і залишилися. Для закарпатської команди важлива кожна гра, що залишилася до зимової перерви. Тому матч на стадіоні, де ще не так давно грала збірна Україна, для нас дуже важливий.

Наразі «Минай» знаходиться на 13 сходинці і всього на 1 пункт випереджає найближчих переслідувачів. Тому у Львів буде їхати тільки за перемогою. В останньому турі, в дебютному матчі на чолі з Ігорем Леоновим, наша команда продемонструвала дуже непогану гру, практично переграла свого суперника, але не змогла забити та перемогти. Тепер сподіваємося, що атакуючий потенціал минайці реалізують у Львові.

До речі, поки виїзна статистика не надто приємна – за 6 матчів в цьому сезоні ми лише в 1-ій зіграли внічию (з луганською «Зорею»). Пора вже виправляти цю тенденцію.

Тим більше, поки «Рух» ми ще не вигравали.  За нашу історію це вже буде 5 офіційна зустріч між командами – ми 2 рази грали внічию (1:1 та 0:0) та 2 рази програвали (0:1 та 0:2). При чому програвали обидва рази у Львові.

Що цікаво, ми лише раз грали з командою на чолі з нинішнім білоруським наставником Леонідом Кучуком, який в цьому сезоні повернувся на цей пост. Тоді, у Першій лізі, на домашньому стадіоні ми зіграли внічию – 1:1.

Ще перед цим поєдинком варто зазначити, що в стані «Руху» два тижні тому виник спалах ковіду – і саме через це львів’яни попросили УПЛ перенести поєдинок останнього туру  з «Інгульцем». В якому складі вийдуть «рухівці» на матч з «Минаєм» – наразі невідомо. Відомо лише, що господарі в цьому матчі будуть битися з усіх сил.

До речі, на «Арені Львів» наш суперник грає відносно непогано – в 3 з 4 матчів здобули очки. При чому 2 рази виграли у своїх безпосередніх конкурентів – «Вереса» та «Львова», повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах