33596
15:30 15.112021

Насичений вікенд ужгородських «Карпат-ШВСМ»

Спорт 5226

Наприкінці минулого тижня ГК «Карпати-ШВСМ» (Ужгород) поїхав до Запоріжжя, де зіграв два поєдинки в рамках української Суперліги з гандболу серед чоловічих команд.

Фото Сергія ТОМКО

13 листопада колектив Віталія Уманця зустрічався з «Мотором-Політехнікою». У матчі 8-го туру закарпатці прагнули скласти серйозну конкуренцію своєму супернику і за можливості зачепитися за очки. Проте зробити це було не так просто.

Запоріжці потужно провели стартову 15-хвилинку і заволоділи перевагою в п’ять м’ячів (9:4). Згодом ужгородці змогли додати й скоротити відставання до мінімуму (11:10), однак втримувати такий темп і надалі нашим гандболістам не вдавалося, тож у завершальній фазі першого тайму суперник поновив комфортну перевагу (18:13).

Після перерви закарпатці на рівних протистояли господарям, але переломити хід протистояння на свою користь не змогли. «Мотор-Політехніка» довів справу до бажаного результату і святкував перемогу з рахунком 37:30.

Найрезультативнішим у складі «Карпат-ШВСМ» був Ярослав Котюк (4-й номер закинув 12 м’ячів). Точним кидками в нашій команді також відзначилися Олександр Місяйло (6), Нікіта Семідоцький (3), Ярослав Феєр (3), Салех Валієв (2), Максим Шурнюк (2) і Олександр Польогкий (2).

Одразу наступного дня, 14 листопада, «карпатівці» в Запоріжжі зіграли перенесений поєдинок 6-го туру проти найсильнішої команди України – ГК «Мотор». Як і очікувалося, гра проходила за абсолютної переваги запоріжців і завершилася з рахунком 44:21 (перший тайм – 22:11).

Результативними діями в складі закарпатського ГК відзначилися Ярослав Котюк (11 м’ячів), Олександр Польогкий (3), Олександр Місяйло (3), Нікіта Семідоцький (2), Салех Валієв (1) і Максим Шурнюк (1).

Наразі ужгородська команда займає 6-ту сходинку в турнірній таблиці (у 7 матчах наші гандболісти набрали 4 очки). Наступний поєдинок за участю закарпатців запланований на 20 листопада (на виїзді «Карпати-ШВСМ» протистоятимуть другій команді чемпіонату – «Донбасу»).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах